Padel træning

Vi tilbyder padel træning på tværs af alle niveauer. Uanset om du er helt ny i padel eller om du er klar til at tage næste skridt i din padelkarriere, så vil vi meget gerne hjælpe dig på vej.

Padel træning for alle

Vi tilbyder både personlige træninger og flere forskellige mindre holdtræninger.

Ønsker du mere end en enkelt træning, laver vi gerne et træningsforløb til dig. Ønsker du personlig træning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne.

padel træning

Padeltrænere hos PADELPIT

padel træner hos padelpit Lasse

Lasse Ellebæk

Lasse Ellebæk er 39 år og er uddannet ved det Internationale Padelforbund (FIP Instructor Level 1.b) og certificeret padel coach gennem HelloPadel Academy . Han har flere års erfaring med træning af både børn, unge og voksne. Lasse spiller selv padel på 1. divisions Lunar liga niveau. Udover hans store passion for padel er Lasse også uddannet idrætslærer samt personlig træner.
padel træner padelpit morten

Morten Stokholm

Morten Stokholm er 49 år og uddannet padeltræner (P1 og P2). Morten har mange års undervisningserfaring fra primært fodbold og har de senere år kastet sin kærlighed på padel sporten. Han er uddannet idrætslærer, løbetræner og personlig træner.
Morten træner primært nybegyndere og let øvede spillere.
padel træner hos padelpit Sander

Sander Hegelund

Sander Hegelund er 19 år og uddannet padeltræner (P1 og P2). Sander var et stort fodboldtalent inden han skiftede fokus til padel. Vi kan roligt sige at han også er et stort talent på padelbanen, både som spiller og træner.
Sander træner primært nybegyndere og let øvede spillere.